New Record!

10-11-2009 Sabine 9 Reacties

Hallo!

Afgelopen zondag zijn Bernd en ik aangekomen in Wanaka. De reis hier naar toe was ook weer behoorlijke lang (300 km). Onderweg zijn we nog enkele keer gestopt om te genieten van het mooie uitzicht over zee en we hebben een korte wandeling gemaakt door het Mt. Aspiring National Park.

Na aankomst hebben we eerst wat gegeten en het centrum verkend. Een gezellig plaatsje gelegen aan het meer en met mooi uitzicht op de bergen. Daarna reden we richting de camping. Onderweg stonden twee meiden te liften, maar daar reden wij natuurlijk gewoon langs heen. Toen riepen ze 'aaah kom op'. Nederlanders dus. Toen zijn we toch maar gestopt en zij moesten toevallig ook naar de camping. Hier waren ze erg blij mee en nodigden ons uit om die avond bij hun wat te komen drinken. Zo gezegd zo gedaan en het was erg gezellig en laat geworden!

De volgende dag zijn we het centrum nog weer even ingeweest en zijn toen naar Puzzle World gegaan. Daar hebben we ons weer eens vermaakt als een stel kleine kinderen.
Daarna zijn we richting Queenstown gereden. De stad van de adrenaline. We zijn die dag even de stad ingeweest en vervolgens op tijd naar bed gegaan.

Vandaag zijn we de "Skyline Gondola" ingestapt voor een mooi uitzicht over Queenstown. Ook zijn we hier met soort van mini karts de heuvels afgereden (vergelijkbaar met rodelen). Was erg grappig.
Daarna nog een nieuwe poging gedaan om met midget-golfen van Bernd te winnen, maar helaas.. Bernd had ook nog het Nederlandse record verbeterd op deze baan en daar was hij natuurlijk maar al te blij mee!

We gaan nu nog even tv kijken en dan weer naar bed.. Tot de volgende keer.

Groetjes van ons

denni op 10 november 2009 om 14:09

Toe maar weer bernd heb je weer een record laten sneuvelen daarja;) Zullen we wel weer een jaar aan moeten horen zeker straks als je terug bent haha. En sabine 1x verslaan moet toch lukken dan moet je maar wat vals spelen heeft die toch niet door. Veel pleziers nog daar. Groetjes

nico en astrid op 10 november 2009 om 17:10

Hallo Tiger,ben je wezen golven, op beton. een nieuw dagrecord gevestigd ook nog, niet slecht.Hoe is het weer eigenlijk, aan die melkflessen te zien, niet al te mooi. Plezier hebben jullie volgens mij wel, en verdorsten doen jullie blijkbaar ook niet.Goed zo!!!Groetjes Pa&AS.

annabel op 10 november 2009 om 18:33

Heeey, nou als eerst Bernd gefeliciteerd met je record! hahah.... Wat leuk dat jullie 2 nederlandse meiden zijn tegen gekomen! Hebben jullie vast wat ervaringen kunnen uitwisselen! Tot snel maar weer!:) liefs xxx

marieke op 10 november 2009 om 21:42

He hoi! Wat een coole spelletjes. En Sabine, heb je Bernd ook niet ingehaald met die race-karretjes? Of gingen die niet zo snel? Jullie zien er in iedergeval blij uit. Hartstikke leuk! Blijf zo genieten...kusje Mar

ruud & anke op 10 november 2009 om 22:04

hey bernd en sabine, holy shit :) .. wat een geweldige zooi foto's - wat een meesterlijke ervaring of niet? .. echt 'n once in a lifetime periode, dus geniet dr maar mooi van. Wij hebben ons huis in hengelo zo goed als klaar, zitten er al wel weer een tijdje in maar goed.. tegen die tijd als jullie weer heel terug zijn gekomen, gaan we maar 's ff goed proosten hier! hoelang blijven jullie nog weg? en bernd mail me eens ff als je de tijd ervoor hebt, gegroet ruud & ankie! :) (en groetjes van ankie trouwens)

gemma op 11 november 2009 om 18:18

Hai Sabine en Bernd. Even weer een reactie van mij. Kort maar krachtig............... Ik lees jullie verhalen erg graag en de foto`s zijn mieters!!!!!!!!!!

seth op 11 november 2009 om 19:08

lache he, dat naar beneden racen met die wagentjes! En mooi dat meer in de bergen!

ein deutschen freund op 11 november 2009 om 19:59

Gutenabend allerseits; da denkt euch schon wieder is der Narre auch wieder da: JAWOHL! Euch seht sehr gut aus mit einen schonen Tinte fur die Sabine; auch der Bernd seht fur seinem begriff sehr gut aus; das kann auch nicht anders weil er einem Rekord geholt hat; bestem (und einigen??) Niederlander mit dem midget-golf auf der NZL bahn. Die Sabine hat ihm naturlich gewinnen gelassen.... Viele grusse aus einen kaltes Europa; sehr viel Spass bei die Verfolg der Super-Welt-Klasse-Reise! Wir bleiben dabei..

liset op 12 november 2009 om 11:14

Hej mensen, Wat een belevenissen weer, jullie zijn lekker aan het genieten, is echt af te zien aan de foto's ( is het goed nederlands? tjaa.. ). Mooi dat bernd zijn naam zo op de scorelijst staat bij nederland haha. Wel bijzonder, de ene dag glijden jullie van de glijbaan, de andere dag ga je bergbeklimmen, en loop je door de sneeuw heen, en dan zijn jullie aan het roodelen.... echt een afwisselende vakantie. Nou geniet lekker saampjes:D Liefssss Liset uut Haarbrook

Naam: Email: Reactie:

Bezochte plekken

Fotoalbum

  • Album: Vliegtuig; Foto: IMG_1518.JPG
  • Album: Christchurch; Foto: IMG_1507.JPG
  • Album: Christchurch; Foto: IMG_1506.JPG
  • Album: Christchurch; Foto: IMG_1501.JPG
  • Album: Christchurch; Foto: IMG_1497.JPG
  • Album: Christchurch; Foto: IMG_1496.JPG
  • Album: Christchurch; Foto: IMG_1493.JPG
  • Album: Christchurch; Foto: IMG_1492.JPG
  • Album: Christchurch; Foto: IMG_1489.JPG

Welkom op de blog van Bernd en Sabine, wij zijn 2,5 maand met een camper op rondreis in Nieuw-Zeeland. Met deze blog willen we jullie op de hoogte te houden van ons en onze avonturen. Veel lees plezier en vergeet niet om een berichtje achter te laten...